Вівторок, 12 Березня, 2024
АнонсиВ Києві

Інді-рок дует Гапочка презентує новий альбом «Необхідна» у Києві

Інді-рок гурт Гапочка випустив новий альбом «Необхідна», live-презентація якого відбудеться 17 грудня  у столичному Caribbean Club Concert Hall.

Перший сингл «Чую» з альбому вийшов ще влітку та розпочав нову, з присмаком олдскулу та пост-панку, хвилю у творчості гурту Каті Гапочки та Євгена Якшина. Не зважаючи на те, що живого барабанщика замінила драм-машина, гітарні партії Євгена звучать ще зухваліше, а вокал Каті – ще  відчайдушніше.

Новий альбом «Необхідна» налічує 9 пісень, запис та зведення яких зробив Антон Іларіонович.

«”Необхідна”  — фактично, сім років мого життя. Історія з купою різнокольорових емоцій, яка довгий час мене хвилювала. Але все, що має початок, має і кінець, а, можливо, ні одного, ні іншого не існує насправді. А ти як інколи свідома субстанція вмикаєшся і вимикаєшся в обраний період часу, з необхідними тобі людьми…», говорить Катя Гапочка про новий альбом.

«Мені хотілось зробити максимально Катін альбом: наївний, різкий та глибокий.  На початку червня, коли вийшов перший сингл з альбому “Чую” ми зрозуміли, що знайшли свій звук і продовжили роботу над альбомом в обраному напрямку, звучанні та візуальному концепті…», – розповідає Євген Якшин.

До запису альбому дует залучив перкусіоніста Андрія Мороза — його ритмічні та звукові рішення додали необхідного шарму альбому.

Нагадаємо, що напередодні виходу альбому, дует презентував кліп на однойменний трек «Необхідна». Відео зняли Ольга Журба та Єгор Трояновський. 

Вже 17 грудня гурт наживо представить новий альбом київській публіці у Caribbean Club Concert Hall. Купити квитки на концерт можна на сайті: http://bit.ly/354RndL.

Послухати альбом «Необхідна»:

Залишити відповідь