Четвер, 18 Квітня, 2024
Війна

Протягом доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр операції об’єднаних сил.

“Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші підрозділи з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Внаслідок підступних обстрілів противником один військовослужбовець об’єднаних сил отримав поранення”, – йдеться в вечірньому зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру ООС в Фейсбук.

Як наголошується, всі 6 обстрілів позицій українських захисників зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”.

Зокрема, неподалік Луганського і Кримського – зі станкових протитанкових гранатометів, двічі у Кримського – зі станкових протитанкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів і підствольних гранатометів, біля Хутора Вільного – з автоматичних гранатометів, поблизу Світлодарська – зі станкових протитанкових гранатометів і автоматичних гранатометів, поблизу Зайцевого – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, повідомляється, що на ділянці розведення №1 ситуація залишається стабільною.

“Режим “тиші” дотримується. Перевезення населення між відновленим мостом і КПВВ “Станиця Луганська” здійснюються автобусом і двома електромобілями. Перевезено 2094 пасажирів. Представники ДСНС України щодня з обох боків дороги проводять обстеження місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів. Співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста надають людям медичної допомоги”, – підкреслили в штабі.

Також стабільна обстановка і виконання режиму “тиші” спостерігаються і на ділянках розведення №2 і №3.

Залишити відповідь