Четвер, 25 Квітня, 2024
АнонсиСпортСуспільство

Черговий міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті загиблих в АТО/ООС відбудеться на початку лютого в Києві

З 8 по 10 лютого, 2020 року, в Києві, в спорткомплексі «Мередіан», відбудеться міжнародний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам‘яті загиблих воїнів АТО та ООС. Змагання організовує та проводить КДЮСШ «Школа спорту».

Турнір відбудеться за підтримки благодійного фонду “Воля» та його засновника Валентина Манько. Валентин Миколайович всебічно підтримує розвиток греко-римської боротьби в Україні, а також надає допомогу збірній з греко-римської боротьби U-15. Минулорічний турнір, який проходив в лютому 2019 року, також відбувся за його безпосередньої підтримки.

Цьогорічний турнір анонсував сам Валентин Манько на своїй сторінці у фейсбук.

Другий рік поспіль, за підтримки нашої організації відбудеться турнір з греко-римської боротьби, присвячений вшануванню пам’яті загиблих воїнів АТО і ООС.
Більше 10 іноземних команд. І мабуть наймасштабні за цей рік.
Запрошуємо всіх бажаючих!

– написав Валентин Манько.

Минулого року, пояснюючи свою мотивацію з організації саме такого турніру, голова благодійного фонду «Воля» нагадав , що він і сам брав активну участь в боях з  російсько – окупаційними військами у найважчий момент російської агресії і поховав немало своїх побратимів. Тому коли з’явилась можливість віддати честь  пам’яті бійців, які полягли, в першу чергу, за наше майбутнє, кращою ідеєю видалась організація таких дитячо-юнацьких змагань.

Тим більше, що  сам меценат захоплюється спортивними єдиноборствами, а сьогодні сімейні спортивні традиції продовжує і його син Владислав, який , до речі, виборов перше  місце на минулорічному турнірі у  ваговій категорії до 57 кг.

Благодійний фонд “Воля” – організація, яка системно допомагає ветеранам російсько-української війни, дитячим будинкам, молодим спортсменам та іншим категоріям українців, які потребують підтримки.

Залишити відповідь