Середа, 24 Квітня, 2024
Політика

Портнов повідомив, що його допитали у справі Шеремета

Фото: Скріншот відео

Скандально відомий екс-заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича, Андрій Портнов повідомив, що слідчі Національної поліції допитали його у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це він написав у своєму Telegram- каналі.

“Друзі, інформую, що сьогодні був допитаний слідчим Національної поліції про оприлюднені мною аудіозаписах переговорів підозрюваних у вбивстві Шеремета з співробітниками СБУ”, – написав він.

Портнов уточнив, що закон дозволяє не розповідати про джерела, якщо це пов’язано із здійсненням професійної діяльності.

“Записи передав слідству, а джерела їх отримання – моя професійна таємниця. Упевнений, що слідство у справі Шеремета на вірному шляху.”, – додав він.

Як відомо, раніше 3 дні тому Портнов оприлюднив запис розмови, в якому нібито подружжя Владислав і Інна Грищенки обговорюють на кого “повісити” вбивство журналіста Павла Шеремета.

“Перехоплення розмови фігурантів справи про вбивство Павла Шеремета Владислава” Буча “та Інни” Пума “Грищенко, які обговорюють як повісити вбивство Павла Шеремета на третього співучасника Івана, ДНК якого була знайдена на міні, аналогічної тій, що підірвали Павла Шеремета”, – йдеться в описі.

Залишити відповідь