Четвер, 28 Березня, 2024
Суспільство

Намагаючись двічі потрапити в Україну, російські актори отримали 10 років заборони на в’їзд

Російським акторам: Павлу Баршаку та Олені Кориковій, заборонили в’їзд в Україну на 10 років через те, що вони відвідували окупований Крим.

Про це повідомила Держприкордонслужба ( ДПСУ ) .

Під час заходів контролю прикордонники Білгород-Дністровського загону попередньо встановили, що іноземці є учасниками ліричної комедії “Ідеальний свідок” і відповідно до запевнень відносно них немає підстав для недопущення у гастрольних заходах.

Проте було з’ясовано, що двоє з росіян є акторами, які незаконно відвідували тимчасово окуповану територію АР Крим, де брали участь у зйомках фільму.

Прикордонники відмовили їм у в’їзді в Україну та проставили заборону в’їзду в нашу країну терміном на 3 роки.

Ще двоє іноземців з цієї групи не змогли підтвердити мету своєї поїздки в Україну, через що також були не пропущені через кордон. Решта громадян Росії відмовилися їхати в Україну. Після завершення всіх процедур їх повернули до Республіки Молдова.

Однак вже через кілька годин ця група іноземців знову з’явилася на українському кордоні, але вже на іншому пункті пропуску. Вони сподівалися, що їм все ж таки вдасться потрапити в нашу країну.

Громадяни РФ знову були зупинені під час заходів прикордонного контролю та не пропущені в Україну. 

Двоє громадян Росії, які вже мали заборону в’їзду в Україну, своїми діями через умисне невиконання рішення були притягнуті до відповідальності отримавши штраф. Їм продовжили термін заборони до 10 років.

Іншим 4 громадянам Росії проставлено заборону в’їзду в Україну терміном на 3 роки.

Залишити відповідь