Неділя, 19 Травня, 2024
Політика

“Слуга народу” планує внести кандидатуру заступника міністра внутрішніх справ

В перспективі заступник зможе очолити відомство.

Про це повідомила заступник голови фракції партії “Слуга народу” Євгенія Кравчук в інтерв’ю “24 каналу”.

“Ми вирішили так: запропонуємо заступника, і якщо ця людина виросте і ми будемо розуміти, що він зможе замінити міністра – то вічних людей немає ніде. Свідчать попередні звільнення”, – прокоментувала вона.

Кравчук зауважила, що у Президента досі немає кандидатури, яка могла б замінити Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ.

“Будемо реалістично дивитися на ситуацію. МВС – це настільки складне міністерство, що запропонувати нове обличчя без досвіду… Інших шансів може не бути, бо це безпека людей. Це 300 тисяч особового складу. Є запитання до пана Авакова: і щодо поліції, і, очевидно, щодо інших моментів. Очевидно – і це правда – немає досі кандидата у Володимира Зеленського, який би повноцінно міг гарантувати, що все буде гаразд”, – зазначила Кравчук.

За її словами, Аваков “зумів втримати ситуацію” в Нових Санжарах, де сталися під час протестів евакуації громадян, які прибули з Китаю.

“Як поводився Аваков під час ситуації в Нових Санжарах, під час всіх цих панічних настроїв? Він зумів втримати ситуацію. Все ж таки саме в санаторій Нацгвардії повезли людей, які прилетіли з Китаю”, – уточнила депутатка.

Залишити відповідь