П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Кримінал

У Харкові поліцейські виявили близько 110 кілограмів канабісу

Загальна вага вилученого за цінами «чорного» ринку складає більше 27 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

29 березня працівники Управління протидії наркозлочинності спільно з поліцейськими патрульної поліції на перехресті вулиць Лагерна та Кільцева зупинили автомобіль «Renault Laguna» під керуванням 46-річного чоловіка.

В ході огляду багажника автомобіля поліцейські виявили та вилучили 4 мішки з 220 полімерними пакунками з канабісом, виготовленого з елітних сортів рослин коноплі. Пакунки були розфасовані по 500 грамів в кожному. В гаражі чоловіка працівники поліції виявили вакуматор та полімерні пакунки в кількості близько 300 штук для вакуумного пакування.

Речові докази вилучені та направлені на дослідження.

За даним фактом слідчим Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Встановлюється джерело та канал постачання наркозасобів, мета зберігання канабісу. Перевіряється можлива причетність даного чоловіка до незаконної діяльності Інтернет-крамниці. Проводяться заходи щодо встановлення спільників затриманого, а також тривають подальші невідкладні слідчі дії.

Залишити відповідь