Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

Записи Єрмака: Ніхто з опрелюднених на відео посаду не отримав заявляють у Зеленського

В Офісі президента заявляють, що жодна людина з відеозаписів на яких видно брата голови ОП Дениса Єрмака, не була призначена на топові посади.

Про це повідомили в офіційному телеграм – каналі Офісу президента.

В ОП запевнили, що теперішня влада “має нульову толерантність до корупції”, незалежно від структури: Офіс Президента це чи парламент. А ситуація з оприлюдненими записами, у яких фігурує брат очільника Офісу президента, “продемонструвала, скільки людей звикли до афер, коли вирішувати державні справи можна за хабарі”.

“Розмови на оприлюднених плівках не мають стосунку до реального життя, ніхто з названих людей не був призначений на посади, які обговорювалися. Однак усі викладені факти мають бути ретельно перевірені – так само, як і джерела появи плівок і те, хто та з якою метою замовляв стеження”,- йдеться в повідомленні.

В Офісі повідомляють, що Служба безпеки України проводить допити обох сторін: і брата очільника Офісу Президента, і народного депутата, котрий виклав отримані плівки в публічну площину. НАБУ відкрило справу за заявою народного депутата, ДБР – за заявою керівника ОП.

“Ніхто не уникне покарання за протиправні дії, однак і звинувачувати будь-яку зі сторін до офіційних результатів розслідування було б необачно. Всі ми розуміємо, що подібні скандали мають кінцевого бенефіціара. Знайти правду та встановити справедливість – головне”,-підкреслили в заяві.

Уточнюється, що зараз Офіс президента чекає на офіційні результати розслідування від правоохоронців.

Залишити відповідь