Субота, 20 Квітня, 2024
Суспільство

Працівники Укрпошти отримають додаткові виплати у разі зараження коронавірусом

У разі захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 та пред`явлення відповідної довідки працівники “Укрпошти” отримають виплату в розмірі 25 тис. грн.

Про це повідомили в пресслужбі Укрпошти для Укрінформ.

“Якщо працівник матиме довідку про виявлення у нього коронавірусної інфекції COVID-19 з ознаками вираженої дихальної недостатності Укрпошта передбачає виплату 25 тис. грн на лікування”, – йдеться в повідомленні.

При цьому увесь персонал Укрпошти, який працюватиме під час карантину, отримає також надбавку 15%.

“Для працівників відділень, кур’єрів дільниці «Кур’єрська доставка» та водіїв, що працюють на пересувних відділеннях і міжнародних маршрутах, які обслуговують клієнтів у період із 16 березня по 24 квітня, передбачена надбавка у розмірі 15% до посадового окладу за виконання особливо важливої роботи”, – зазначили в компанії.

У той же час Укрпошта дозволила персоналу уникати спілкування з клієнтами у разі сумніву в його стані здоров`я.

“Якщо у листоноші виникають будь-які сумніви щодо незадовільного стану здоров’я клієнта, Укрпошта рекомендує уникати контакту з ним та попередити начальника відділення про таку ситуацію. Також компанія розробила спеціальну процедуру вручення пенсій та грошових виплат, щоб додатково убезпечити працівників. За наявності будь-якого ризику для здоров’я співробітників, керівництво Укрпошти залишає за собою право вносити корективи в режим роботи відділень та надання поштових і фінансових послуг”, – зазначається в повідомленні.

Залишити відповідь