Четвер, 25 Квітня, 2024
Суспільство

У Кривому Розі сотні робітників стоять у черзі за спецперепустками у транспорт

Cотні робітників підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» стоять у черзі, аби отримати спеціальні перепустки від міської влади на проїзд у громадському транспорті під час карантину.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровщини та міська рада.

Місцеві мешканці повідомляють у соцмережах, що тисячі працівників «АрселорМіттал Кривий Ріг» стоять біля входу на підприємство, аби отримати перепуски. З 6 квітня у громадський транспорт міста можна буде зайти лише з ними.

На відео видно, що люди не дотримуються рекомендованої дистанції під час карантину, але дехто з них носить на собі медичні маски.

Водночас правоохоронці повідомили, що у Кривому Розі за порушення правил карантину складали адмінпротокол на керівника кадрів одного із підприємств міста.

«4 квітня до поліції надійшло повідомлення щодо порушень правил карантину та неналежної організації роботи щодо отримання перепусток для проїзду у громадському транспорті для робітників одного із підприємств», — йдеться у повідомленні.

Посадовцю загрожує штраф розміром від 17 до 34 тисяч гривень.

В міській раді Кривого Рогу зазначають, що перепусток видрукували загалом 150 тисяч. На підприємства передали 126 тисяч.

«Керівництво підприємств зобов’язане забезпечити зручну для працівників видачу спецперепусток і не допускати скупчення людей! Потрібно організувати роботу з розбивкою за часом, по змінах, в цехах. Те, що влаштували вранці на АМКР — неприпустимо!», — повідомив міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул.

Залишити відповідь