Субота, 20 Квітня, 2024
Кримінал

У Миколаєві поранили в голову кримінального авторитета “Мультика”, – ЗМІ

Фото: Novosti-N

У місті Миколаєві, сьогодні 6 квітня, у дворі офісного центру “Техноконтракт” сталася перестрілка, в результаті якої Михайло Титов, відомий як “Мультик” отримав кульове поранення шиї і щелепи. Той, хто стріляв з місця пригоди зник.

Про це повідомляє видання “Новости-Н”.

Повідомляється, що куля спочатку потрапила в шию, потім пройшла навиліт через щелепу. Потерпілого одразу ж відвезли в ЛШМД , де його екстрено прооперували.

До лікарні він був доставлений в стані геморагічного шоку з тиском 80. Лікарям вдалося стабілізувати стан. В даний час в хворому викликали бригаду щелепно-лицьових хірургів, які зроблять ревізію рани, щоб вшити ушкодження великих кровоносних судин.

Головною небезпекою для потерпілого в даний час є дуже велика крововтрата – в результаті поранення Михайло Титов втратив більше двох літрів крові.

Стрілялнина сталася  у дворі офісного центра “Техноконтракт”. Всього, за словами очевидців, той, хто стріляв справив 3-4 постріли. У ціль влучив лише один.

На місці події знайдені кілька гільз калібру 9 мм.

Співробітники розташованої поруч автомийки почули кілька пострілів, після чого, вийшовши на вулицю, побачили лежачого на асфальті в калюжі крові чоловіка. Виявилося, що кульове поранення в голову отримав відомий в Миколаєві бізнесмен Михайло Титов, більш відомий на прізвисько “Мультик”.

Поліція розслідує обставини стрілянини.

У зв’язку зі стріляниною в центрі Миколаєва, в місті оголошений план “Перехват”.

За фактом стрілянини в миколаївського бізнесмена Михайла Титова поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 “Замах на умисне вбивство” Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області.

В даний момент поліцією встановлюються обставини події та вживаються заходи щодо розшуку причетних до скоєння злочину осіб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Залишити відповідь