Четвер, 25 Квітня, 2024
Суспільство

Додаткова реєстрація ЗНО проводитиметься у період з 25 травня до 9 червня

Графік додаткової сесії буде оприлюднено до 22 травня 2020 року.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

“З 25 травня до 9 червня 2020 року триватиме додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання для окремих категорій осіб. Ці зміни до п. 21 Календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року внесено на підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 06.04.2020 № 480”, – йдеться у повідомленні.

Як уточнюється, право на реєстрацію в цей період мають особи, які є учасниками антитерористичної операції та/або брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях і не зареєструвалися під час основного періоду реєстрації; живуть на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, міста Севастополь або на території Донецької чи Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень; за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах.

Крім того, зареєструватись у цей період зможуть особи, які мають проходити державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, але з поважних причин не змогли зареєструватися під час основного періоду реєстрації (такі особи реєструються для участі в додатковій сесії лише з навчальних предметів, з яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію).

Наголошується також, що з огляду на епідеміологічну ситуацію Міністерство освіти і науки розглядає можливість уточнення категорій осіб, які можуть реєструватися для участі в додатковій сесії ЗНО у додатковий період.

Залишити відповідь