Середа, 24 Квітня, 2024
Події

У Німеччині група чоловіків напала на поліцейських

На поліцейських, які контролювали дотримання заходів соціальної дистанції для запобігання поширенню коронавірусу, напали з камінням і залізними прутами. 

Про це повідомляє DW.

У заяві, опублікованій в суботу, поліцейські заявили, що співробітники поліції зупинили своє авто, коли побачили на вулиці велику групу людей, які явно ігнорували правила дистанціювання.

Коли один з офіцерів вийшов з патрульної машини, один з чоловіків кинув у авто великий камінь, перш ніж група втекла. Офіцери не змогли їх спіймати.

Незабаром після цього близько 20 осіб напали на іншого офіцера, коли він вийшов з машини. Деякі чоловіки були озброєні камінням, черепицею та залізними прутами і погрожували поліцейським.

Коли офіцери стали переслідувати групу, одна людина кинула в них п’ятикілограмову металеву пластину, але та не потрапила в ціль.

Після більш тривалого пошуку, який включав використання вертольота, поліція відстежила та заарештувала шістьох підозрюваних у одній з квартир. Правоохоронці конфіскували кілька видів зброї, зокрема, самурайські мечі та ножі.

Інцидент, який стався в п’ятницю, вважається першим таким у Німеччині, де жителі як правило дотримуються суворих правил для сповільнення поширення коронавірусу.

Залишити відповідь