Четвер, 25 Квітня, 2024
В КиєвіПолітикаСкандал

Заступник Кличка заявив:”Працюю чесно, хабарів ніколи не брав”

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник заперечує, що колись брав хабарі і називає обвинувачення провокацією.

Про це він повідомив в Фейсбуці.

“Це шок для мене, для моєї сім’ї, і для тих з ким я працюю.
Розставлю всі крапки над І, аби припинити поширення пліток, домислів і політичних спекуляцій, які наразі активно ширяться в мережах.Я працюю не перший рік, працюю чесно, і несу відповідальність як людина з досвідом, за дії і рішення, які на цій посаді приймаю.Відповідаю перед сім’єю, перед суспільством, перед тими, з ким працюю та киянами”,-написав Паравозник.

За його словами, він ніколи не брав хабарів.

“Мені приховуватися Нічого, повторюся – всегда працюю чесно.Ніколі НЕ взявши хабарів, бо це суперечіть моїм жіттєвім и професійним Подивимося та принципам, – додав перший заступник голови КМДА.

За його словами, він вимагає від правоохоронних органів розібратися з розповсюдженням неправдивої інформації в ЗМІ.

“Ще раз наголошую: мені приховувати нічого! Я готовий співпрацювати з правоохоронними органами і буду вимагати публічного розгляду справи!Вважаю, що ця ситуація надумана і не виключаю, що все це – політична провокація, спрямована не лише проти мене особисто, а й проти нашої команди аби дисктредитувати нас у очах в першу чергу киян”,- резюмував Поворозник.

Як відомо, вчора першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника працівники СБУ спіймали на хабарі у розмірі $125 тис. від представника компанії-забудовника

Залишити відповідь