П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Політика

Корнієнко: Сьогодні Рада не буде розглядати питання призначення Саакашвілі віце-прем’єром

Верховна Рада на позачерговому засіданні 24 квітня не буде розглядати кадрові питання, в тому числі і призначення екс-голови Одеської ОДА та колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі віце-прем’єром з реформ.

Про це повідомив перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко, пише “Інтерфакс-Україна”.

“Поки немає такої інформації. Навряд чи воно (позачергове засідання з кадрових питань – ІФ) буде. Стосовно можливого призначення Саакашвілі, то йому потрібно пройти ще шлях спілкування з фракціями, в тому числі і з нашої (…), і ми б хотіли, щоб це була професійна розмова з усіма колегами по парламенту. Думаю, що в найближчі дні він ці розмови проведе, і на наступному тижні можна буде говорити про цю кадровій ініціативі “, – заявив Корнієнко в п’ятницю журналістам біля будівлі Верховної Ради.

У той же час, нардеп від “Слуги народу” Олександр Качура в Telegram заявив, що розпочалася зустріч фракції з Саакашвілі.

Фото:Олександр Качура / Telegram

“Почалася зустріч з Саакашвілі. Зробив зауваження Михайлу про носіння маски. Згідно постанови Кабміну до складу якого респондент претендує бути прийнятий передбачений штраф “, – написав нардеп.
І виклав відповідне фото з зустрічі.

Залишити відповідь