П’ятниця, 29 Березня, 2024
Розваги

У Мексиці пітбуль привів додому вагітну бездомну кішку

У мексиканця Хуана Флореса живе пітбуль по імені Аїд. Нещодавно Аїд в черговий раз довів, що за його суворою зовнішністю ховається чуйна до всього живого натура.

Флорес розповів, що весь час, скільки себе пам’ятає, по сусідству з ним жила бездомна кішка. Кішка ніколи не підпускала до себе людей, але чоловік її регулярно підгодовував — і цей акт милосердя, як виявилося, не залишився непоміченим для Аїда, який вирішив взяти приклад з господаря і допомогти кішці.

Днями Флорес почув дивний стукіт у задні двері. Він вийшов у двір і побачив Аїда, який радісно вказував господареві на гостя в своїй будці. Цим гостем була та кішка. Як виявилося, вона ось-ось мала народити і шукала для цього безпечне місце. І Аїд запропонував їй свою будку.

Весь час, поки у кішки йшли пологи, пес залишався поруч з нею. Він приніс їй ковдру, а сам залишився біля входу в будку. «Вона відчувала себе захищеною, — ділиться чоловік. — Під ніжним наглядом собаки кішка народила двох чудових кошенят. Думаю, він відчув себе батьком».

Флорес переніс молоду матір і її дітей в будинок, де вони з Аїдом зможуть доглядати за ними разом. Тепер кішка, яку чоловік назвав Ніколь, і її малюки живуть разом з Хуаном і Аїдом. Коли ж кошенята підростуть, їм знайдуть нові сім’ї.

Залишити відповідь