Четвер, 28 Березня, 2024
Політика

Заступник керівника Офісу Президента обговорив з послом Канади в Україні авіакатастрофу в Ірані, інвестиції та безвіз

Заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква обговорив з послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою ситуацію з розслідуванням авіакатастрофи українського літака в Ірані, інвестиції, отримання міжнародної фіндопомоги та лібералізації візового режиму між країнами.

Про це повідомляється на сайті ОП.

“На зустрічі було розглянуто стан реалізації домовленостей, досягнутих під час попередніх контактів Президента України Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо”, – йдеться у повідомленні.

За даними ОП, співрозмовники, зокрема, обговорили актуальні питання втілення канадських інвестиційних проєктів в Україні, сприяння Канади у реалізації внутрішніх реформ та посиленні обороноздатності України, залучення Україною міжнародної фінансової допомоги.

Також Жовква окремо відзначив пріоритетне значення для української сторони питання лібералізації режиму поїздок громадян України до Канади та зацікавленість в активізації відповідного двостороннього діалогу.

“Заступник керівника Офісу Глави держави також обговорив з Послом Канади ситуацію навколо розслідування авіакатастрофи українського літака в Ірані, яка сталася в січні поточного року”, – розповіли в ОП.

Залишити відповідь