Субота, 20 Квітня, 2024
Політика

Син нового голови податкової має “недорогий” Порше та квартиру, походження якої не пам’ятає

Син нового очільника Державної податкової служби Олексія Любченка володіє коштовною квартирою на Печерську у Києві та автомобілем Porsche Macan 2019 року випуску, походження яких складно пояснити.

Про це повідомляється в розслідуванні «Слідства.інфо».

Як дізналися журналісти, з 2013 року Андрій Любченко володіє квартирою на понад 100 квадратів, а також паркомісцем в одній з новобудов у центрі столиці. На той момент сину нового очільника ДПС було 18 років. Розслідувачі зазначать, що така нерухомість нині коштує щонайменше 215 тисяч доларів.

Водночас у коментарі журналістам Любченко-молодший не зміг пояснити, звідки в нього коштовна нерухомість.

«Я не пам’ятаю, хто там, що і коли купував. І зараз не можу дати інформацію з цього приводу», — сказав він.

На припущення, що допомогли батьки, Андрій Любченко відповів: «Напевно».

Походження Porsche Macan (ціна на таку марку стартує від 72 тисяч доларів) син глави податкової пам’ятає добре — каже, що заробив самотужки.

«Ну, я взагалі-то працюю, у мене ФОП третьої групи, я займаюсь маркетингом в соціальних мережах: Facebook, Instagram-реклама, Google і так далі. Тому, в принципі, нічого дуже дивного немає і, як на мене, це авто не надто вже дорого коштувало», — сказав він.

Також автори розслідування нагадали, що Андрія Любченка у 2018 році затримали патрульні за керування в нетверезому стані, й сам він визнав провину, але справу у підсумку закрили за строком давності.

Сам очільник податкової Олексій Любченко не відповів на запити журналістів щодо статків свого сина.

Залишити відповідь