Субота, 20 Квітня, 2024
МистецтвоПодіїУкраїна

“Укрпошта” показала нові марки з “Привидом Києва” та іншими військовими: що відомо про випуск

Національний поштовий оператор “Укрпошта” 14 жовтня – у День захисників та захисниць України – випустить нові марки. Вони будуть присвячені різним видам військ, у тому числі Повітряним Силам ЗСУ в цілому, та “Привиду Києва” зокрема.

Про це повідомив гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський. Він не став розкривати деталі, проте зазначив, що у випуску марок буде “благодійна складова”, передає OBOZREVATEL.

Також будуть випущені листівки та конверти. Вже відомо, що продаж буде здійснюватися в стандартному режимі – через відділення “Укрпошти” та онлайн: у філателістичному інтернет-магазині ” Укрпошти “, на маркетплейсах Kasta, Prom та Rozetka, на міжнародних майданчиках eBay та Amazon.

Випуск марок 14 жовтня буде не останнім. Наступні марки Смілянський пообіцяв присвятити Головному управлінню розвідки Міноборони, зв’язківцям, медикам тощо.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше “Укрпошта” відкрила попереднє замовлення на марку “Кримський міст на біс!”. Вона присвячена пожежі на мосту 8 жовтня. Ціна цієї марки складає 18 гривень/шт. Тираж – 7 мільйонів.

А першим благодійним випуском вийшла марка із псом Патроном. По 64 грн із продажу кожного проданого листа (8 марок) направили на потреби українських саперів та допомогу тваринам.

Залишити відповідь