П’ятниця, 19 Квітня, 2024
АналітикаСвіт

Євродепутат: є надія, що Європарламент ухвалить резолюцію, що визнає росію терористичною державою

Гість Польського радіо 24 нагадав, що пропозицію провести таку дискусію висловили консерватисти, за підтримки, серед інших, представників селянської партії та депутатів від Польщі з усіх фракцій

Євродепутат «Права і справедливості» Ришард Чарнецький висловив сподівання, що Європарламент ухвалить резолюцію, яка визнає росію терористичною державою, передає “Польське радіо”.

18 жовтня у Європарламенті відбулася дискусія на цю тему.

Гість Польського радіо 24 нагадав, що пропозицію провести таку дискусію висловили консерватисти, за підтримки, серед інших, представників селянської партії та депутатів від Польщі з усіх фракцій.  

«Хочу сказати, що за це проголосувала більшість, не враховуючи окремих голосів. Це, наприклад, був голос представниці комуністичної партії з Ірландії. Усі засуджували росію. І, що цікаво, і варте підкреслення, дискусія не була про те, чи росія є державою-спонсором тероризму, чи ні, а йшлося про те, чи росія є терористичною державою чи лише державою, яка спонсорує тероризм», – зауважив він.

Російські злочини засудила більшість євродепутатів у залі засідань. На думку Ришарда Чарнецького, відбулися зміни, бо ще недавно росія мала багато друзів у Європарламенті.

Залишити відповідь