П’ятниця, 10 Травня, 2024
БлогВійнаУкраїна

“Жахлива війна триває, з настанням зими з’явилися нові виклики”: Зеленський провів зустріч з амбасадорами UNITED24. 

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з амбасадорами фандрейзингової платформи для допомоги нашій країні UNITED24. Розмова відбулася у змішаному форматі (онлайн та офлайн), передає OBOZREVATEL.

Послами проєкту є Андрій Шевченко, Олександр Усик, Скотт Келлі, Еліна Світтоліна, Лієв Шрайбер, Тімоті Снайдер. На заході також був присутній голова Офісу президента Андрій Єрмак. Про це український лідер повідомив на офіційному Telegram-каналі 29 листопада.

Зеленський поділився кадрами того, як відбувалася зустріч. “Жахлива війна проти нашої країни триває, і з настанням зими з’явилися нові виклики”, – зазначив він

Разом з амбасадорами президент обговорив подальші кроки підтримки країни, зокрема збір коштів на генератори для лікарень.

“Адже через постійні ворожі удари по енергетичній структурі українські лікарі змушені оперувати при світлі ліхтариків”, – пояснив Зеленський.

Він наголосив: світ має бути єдиним у підтримці українців, щоб пройти цей складний період. “І я впевнений на сто відсотків, що ми переможемо”, – підсумував президент.

Як писав OBOZREVATEL:

– Раніше Зеленський заявив, що російські окупанти залишають по собі лише розруху, а на більше вони не здатні. Проте Україна ніколи не буде місцем розрухи – наша держава відновить кожен зруйнований армією Росії об’єкт, будинок, підприємство.

– У зверненні до народу ввечері 28 листопада президент закликав українців реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Залишити відповідь