Вівторок, 19 Березня, 2024
ВійнаІнтерв'юСкандал

Новий скандал. Каньє Вест закликав євреїв пробачити Гітлера: припиніть нав’язувати свій біль іншим

Американський репер, продюсер і дизайнер Каньє Вест оскандалився в мережі черговою заявою про фюрера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера, симпатію до якого музикант відкрито висловлював напередодні. Зірка заявив, що євреї мають пробачити диктатору, за розпорядженням якого в період Другої світової війни було жорстоко вбито близько шести мільйонів їхніх предків.

Нову порцію маячні одіозний репер видав у розмові із засновником ультраправої неофашистської організації Proud Boys Гевіном Макіннесом. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Уест заявив, що євреї нібито не повинні казати йому, кого він може любити, а кого ні.

“Євреї, пробачте сьогодні Гітлера. Відпустіть. Відпустіть! Припиніть намагатися нав’язати свій біль іншим людям”, – висловився опальний музикант.

Крім того, Голокост, який вважається однією з найчорніших і найстрашніших сторінок в історії людства, Каньє порівняв з абортами.

“Голокост – не єдиний геноцид. Тож для них взяти це і заявити, коли у нас прямо зараз роблять аборти. Це євгеніка. Це геноцид. Це голокост, з яким ми маємо справу прямо зараз”, – видав артист.

Вест, до речі, планує балотуватися в президенти США, і вважає, що подібні заяви – це саме те, що так потрібно американському народу. Люди, на думку скандаліста, оцінять його “чесність”.

“Думаю, що це чудово для президентської кампанії. Так, мати когось чесного, хто розуміє стан світу. І готового вислухати те, що потрібно американському народу”, – переконаний музикант.

Ба більше, Вест заявив, що США “мають керувати християнські лідери, які не схиляються перед євреями, такими як Джаред Кушнер та Рам Емануель”.

Нагадаємо, напередодні Каньє Вест потрапив у скандал після того, як назвав себе “нацистом” та “пропутінською людиною”. Артист фактично підтримав війну в Україні і зробив ще низку сумнівних заяв. У цей час він сидів у студії телешоу у чорній масці на обличчі.

На цьому фоні відома тату-студія в Лондоні під назвою Naama запропонувала послугу безкоштовного видалення татуювань з Каньє Вестом.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Андрій Бєдняков тонко підколов Веста, навіть не називаючи його імені. Український телеведучий також був вражений щиросердним зізнанням репера про симпатію до президента росії.

Залишити відповідь