П’ятниця, 29 Березня, 2024
На росіїРуzкій мір

путін готується стати обличчям поразки. До цього змушують кадиров та прігожин

Фюрер перестав ховатися від поганих новин і знову  асоціює себе з війною. За короткий час він зустрівся з воєнними блогерами, організував масовку підставних матерів загиблих окупантів, «перевірив ремонт» Кримського мосту і навіть заїхав до «штабу СВО», передає ЗІФ.

Причин такої гіперактивності декілька

Потрібно рятувати армію від ганьби. Поразки на фронті, невдала ЧМОбілізація сильно дискредитували військо. А тут ще прігожин з кадировим буквально витерли ноги об Шойгу та Герасимова. В результаті російська армія, донедавна – гордість імперії, згадується лише в негативному контексті. Від таких вояк ніхто нічого хорошого не очікує.

Прігожин і кадиров «призначили» керувати війною близького до себе генерала суровікіна, створивши фактично паралельне Міноборони. Воно тягнуло на себе весь позитив, негатив адресувався шойгу.

прігожин занадто зміцнився, став разом з кадировим героєм «зетніків», хоча ним має бути путін. Ватажок «вагнерівців» дуже посилився як у медіа, так і у російській політиці.

Інформаційна активність російських пропагандонів свідчить, що бункерний зараз намагається реабілітувати фанерного маршала шойгу як противагу прігожину. Адже вата мусить вірити в армію, а не в кримінальне угрупування.

Фюрер відвойовує і власний рейтинг. На тлі поразок армії Z-блогери громили не лише Шойгу, а й самого путіна: мовляв, він живе у власному світі, не знає, що відбувається на фронті, і взагалі «політики всіх здали».

Для путіна ситуація бідова не лише з «СВО». У березні 2024 року в росії президентські вибори. Хвороблива манія величі дає підстави йому думати не тільки про участь у них, але й про перемогу. Для цього й потрібно зачищати всіх посіпак, хто необачно запливає за буйки.

Путін досягне свого і стане обличчям поразки. Ситуація на фронті не обіцяє фюреру хороших новин, тоді як російська пропаганда нагадає глибинному народу, хто у країні за все несе відповідальність.

Залишити відповідь