Середа, 24 Квітня, 2024
В регіонахПолітика

В Миколаєві депутат міськради закликав депутатів від ОПЗЖ та «Партії Шарія» скласти депутатські повноваження (ЗВЕРНЕННЯ)

Депутат Миколаївської міської ради Андрій Янтар закликав депутатів ради, обраних від ОПЗЖ та «Партії Шарія», скласти депутатські повноваження.

Відповідне звернення він розмістив на своїй сторінці в Фейсбук, передає InfoLight.UA.

«В українському законодавстві поки не існує механізму автоматичного припинення депутатських повноважень разом із забороною політичних партій, від яких кандидати висувались та були обрані депутатами. Така норма унеможливила б дії тих політиків-колабораціоністів, які протягом всієї своєї діяльності сповідують проросійську позицію і поділяють фашистську ідеологію “русского мира”. Але, сподіваюсь, це питання часу.

Українській народ ніколи не пробачить фашистській росії та їх посібникам десятки тисяч загиблих українців і зруйнованих людських доль. Окрема роль в цих злочинах належить проросійським політичним партіям «ОПЗЖ» та «Партії Шарія», які діяли в Україні проти власного народу в інтересах держави-агресора.

Звертаюсь до депутатів Миколаївської міської ради VIIIскликання, обраних від заборонених проросійських політичних партій «ОПЗЖ» та «Партії Шарія», особливо до тих депутатів, кого, можливо, мучать докори сумління стосовно їх членства в цих партіях, і закликаю, – скласти депутатські повноваження за власним бажанням шляхом подання відповідних заяв», – зокрема, йдеться у зверненні.

В Миколаєві депутат міськради закликав депутатів від ОПЗЖ та «Партії Шарія» скласти депутатські повноваження (ЗВЕРНЕННЯ) 1
В Миколаєві депутат міськради закликав депутатів від ОПЗЖ та «Партії Шарія» скласти депутатські повноваження (ЗВЕРНЕННЯ) 3
В Миколаєві депутат міськради закликав депутатів від ОПЗЖ та «Партії Шарія» скласти депутатські повноваження (ЗВЕРНЕННЯ) 5

Залишити відповідь