Вівторок, 16 Квітня, 2024
На росіїПодії

У РФ скасовують концерти Валерія Меладзе після фрази “Героям слава”: росіяни відправили артиста співати до України

Через скандал, який стався з російським виконавцем Валерієм Меладзе у Дубаї, у співака почалися проблеми. Артист завжди мав щільний графік і їздив з концертами не лише по всій Росії, а й світу. Однак тепер його виступи під сумнівом, оскільки громадяни країни-агресора відмовляються відвідувати заходи з ним, а організатори скасовують концерти, передає OBOZREVATEL.

Як пишуть росЗМІ, виступ Меладзе у концертному залі “Барвіха Luxury Village” 8 березня скасовано, замість нього на сцену вийде Володимир Пресняков. До Іркутська 4 травня Валерій також не поїде, організатори закликали здавати квитки.

Крім того, концертна програма вокаліста була запланована і в Барнаулі на 26 квітня, Новосибірську на 30 квітня, а також у Красноярську та Краснодарі. Відданим фанатам не судилося побачити співака.

Варто зазначити, не всі росіяни засмучені даним рішенням організаторів, затяті прихильники кривавого режиму Путіна впевнені – Меладзе не заслуговує на визнання та фінансування “могутньої Росії”. Деякі досі обурені вчинком грузина.

“Люблю Валерика, але як його слухати й дивитися, знаючи ставлення до Росії, не розумію… Здала квиток”, “Не витрачу ні рубля на нього, нехай вирушає до всіх Пугачових”, “Нехай в Україні співає свою “Се ля ві”, – пишуть люди у соціальних мережах.

Після інциденту на новорічній вечірці в ОАЕ багато громадських організацій та публічних осіб закликали позбавити співака російського громадянства і більше не пускати в країну.

Як писав OBOZREVATEL, російського гумориста Семена Слєпакова також вимагають позбавити громадянства через сатиричну колискову, яку він присвятив безславно загиблим на війні окупантам. За добу ролик набрав 150 тисяч переглядів, що викликало хвилю гніву у російських пропагандистів.

Залишити відповідь