Середа, 24 Квітня, 2024
ПодіїСвіт

Кім Чен Ин почав з’являтися на публіці із 9-річною донькою: вона може стати його спадкоємицею.

Диктатор Корейської Народно-Демократичної Республіки (Північної Кореї) Кім Чен Ин почав дедалі частіше з’являтися на публіці з членами своєї сім’ї. Зокрема, на останні військові заходи він прийшов разом зі своєю 9-річною дочкою Кім Джу Е.

Дівчинка приєдналася до північнокорейського диктатора та його дружини на банкеті у військових казармах Пхеньяну. Про це повідомляє  OBOZREVATEL.

Окрім появи на публіці з дитиною, Кім Чен Ин також відзначився гучною заявою. Зокрема, він заявив, що сім’я Кімів буде правити Північною Кореєю протягом наступного покоління, і вони матиме ядерну зброю, щоб ніхто не міг кинути цьому виклик.

За словами професора Університету Іхва в Сеулі Лейф-Еріка Іслі, демонстративно показуючи свою дружину та дочку, Кім хоче, щоб люди в країні та за кордоном бачили, що його сімейна династія та північнокорейські збройні сили нерозривно пов’язані.

Варто зазначити, що точна кількість дітей у диктатора невідома. Однак західні спостерігачі вважають, що Кім Чен Ін має трьох дітей, а Джу Е – його середня дитина, хоча це не може бути підтверджено будь-ким за межами Північної Кореї.

У повідомленнях північнокорейських ЗМІ про військові події цього тижня Джу Е описується як “шановна і улюблена” дитина Кіма.

За словами старшого аналітика Інституту Седжонг у Південній Кореї, Кім має історичний прецедент, коли він так рано визначав свого наступника, тому що саме так вчинив з ним його батько, Кім Чен Ір.

“Відомо, що Кім Чен Ір сказав своїм помічникам, що Кім Чен Ин стане його наступником, коли виконав пісню “Сліди” на честь Кім Чен Ина в день його 8-річчя”, – сказав Чеонг.

Припущення про те, що Джу Е стане наступницею Кіма, з’явилося у листопаді 2022 року, коли державні ЗМІ опублікували фотографії, на яких вона та Кім оглядають північнокорейську балістичну ракету перед випробувальним пуском. Пізніше того ж місяця північнокорейські державні ЗМІ КНДР опублікували статтю з фотографіями Кіма та його дочки, назвавши її своєю “найулюбленішою” дитиною.

Нагадаємо, Корейська Народно-Демократична Республіка (Північна Корея) провела масштабний нічний парад, присвячений 75-річчю своєї армії. Особливу увагу тоталітарна влада КНДР приділила показу міжконтинентальних балістичних ракет.

Раніше повідомлялося, що Північна Корея поставила ракети російській приватній військовій компанії “Вагнер” для використання в агресивній війні Росії проти України. КНДР продовжує свою модель провокаційної та дестабілізуючої поведінки.

Видання Bloomberg повідомило, що КНДР зацікавлена у співпраці з Росією щодо продажу зброї. Навіть відносно скромна угода зброї допоможе підняти безгрошову та застійну економіку КНДР.

Як повідомляв OBOZREVATEL, сестра лідера КНДР Кім Йо Чжон заявила про підтримку країни-агресора Росії. Вона зазначила, що Північна Корея завжди буде “в одному окопі” із російською армією.

Залишити відповідь