Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

Патріотів та друзів України в молдовському парламенті за₴бали “колеги, які цілують російські чоботи”

Рішення Молдови денонсувати угоду щодо діяльності на території країни телекомпанії “Мир” через російську пропаганду викликало жорсткі дискусії в місцевому парламенті. Окремі депутати, пов’язані з росією, під час обговорення виступили проти такого рішення, за що отримали яскраву та непримиренну реакцію від колеги з керівної партії PAS Дана Перчуна.

Під час обговорення цього рішення Дан Перчун обурився, що окремі його колеги не підтримують таке рішення і висловив їм все, що думає, закінчивши свою промову російською лайкою. Відео виклали в телеграм-каналі Moldova Daily.виступ Дана Перчуна

Ви або дурні, або лицеміри, або зрадники. Скільки ви можете знущатися з народу Молдови?звернувся Перчун до депутатів від Блоку комуністів і соціалістів, які виступають проти цього проєкту, і тим самим “цілують російський чобіт”.

Дан Перчун відомий своєю непримиренною позицією щодо росії та великою підтримкою боротьби України проти окупантів.

Що являє собою телекомпанія “Мир”, яку хочуть заборонити в Молдові?

Російська мовна міжнародна організація, АТ, створена в 1992 році Угодою глав держав-учасників СНД з метою висвітлення політичного, економічного та гуманітарного співробітництва, формування спільного інформаційного простору і сприяння міжнародному обміну інформацією. Телерадіокомпанія має штаб-квартиру в Москві та представництва в 9 країнах.

Залишити відповідь