П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ПогодаУкраїна

На вихідних в Україні буде без опадів, у неділю прогріє до +25°

У суботу й неділю у більшості регіонів України погода нарешті потішить комфортним теплом, хоча сонце може рідко з’являтися з-за хмар.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Так, за даними синоптиків, у суботу, 13 травня, увесь день на більшій частині території країни буде хмарно з проясненнями та без опадів. Лише на Закарпатті можливі короткочасні дощі з грозами. На півдні, сході, півночі, в Києві та в центрі країни повітря прогріється до +20…+22 °С. У західних регіонах та в Криму термометри покажуть +16…+18 °С.

Тиждень закінчиться хмарною погодою без опадів у всій країні. У неділю, 14 травня, у південних, східних, центральних та північних областях очікується +23…+25 °С. У західних та північно-західних областях середня денна температура становитиме +19…+21 °С.

Водночас наступний тиждень розпочнеться з дощової та похмурої погоди на Сумщині, Чернігівщині, в усіх східних областях та на Закарпатті. У понеділок, 15 травня, на заході, а також у Харківській, Луганській та Сумській областях температура повітря становитиме +18…+21 °С. На решті території погода на початку тижня відповідатиме травневій кліматичній нормі — +22…+24 °С.

Залишити відповідь