Неділя, 12 Травня, 2024
БлогМузикаСвітУкраїна

У Лондоні українські виконавці дадуть благодійний концерт класичної музики

Союз українців у Великій Британії запросив на концерт класичної музики від українських класичних виконавців, який відбудеться 13 жовтня з метою збору коштів для дитячого будинку в Мишуриному Розі Дніпропетровській області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці.

«Чарівне сопрано Мар’яна Боднар, солістка Національної Оперети України, у супроводі блискучої піаністки Світлани Шаміної. Також спеціальні гості – молоді віртуози Софія Матвієнко на флейті та Нік Шева на фортепіано подарують вам свято гармонійного поєднання українського таланту та світової класики», – йдеться в анонсі.

Концертна програма складатиметься з європейської класики, як-от Бізе-Хабанера, Бріттен, Тості, гаряча іспанська Сарсуела та українських легенд, як-от Скорик, Лятошинський, Барвінський, Дичко та багато інших.

У спеціалізованому дитячому будинку в Мишуриному Розі виховується 130 хлопчиків-сиріт-інвалідів. Усіх хлопців привезли з різних регіонів України, зокрема із Запорізької, Херсонської та Донецької областей. Будівля пошкоджена внаслідок обстрілів і потребує ремонту та реконструкції. 

Початок концерту у п’ятницю о 19:30. Квитки від £18 за посиланням або оплата на дверях за резервацією за 07539291428. Пожертви понад встановлену вартість квитка вітаються. Адреса: AUGB London, 154 Holland Park Avenue, W11 4UH.

Страви української кухні та напої можна придбати в ресторані закладу перед початком виступу, будь ласка, враховуйте додатковий час.

Нагадаємо, 10 жовтня у Лондоні відбудеться благодійний концерт «Доброго вечора, ми з України».

Залишити відповідь