Вівторок, 21 Травня, 2024
На росії

Через втручання “сторонніх осіб”: у Росії зійшли з рейок 19 вагонів вантажного потяга

У Рязанській області Росії вранці 11 листопада сталася НП на залізниці – зійшли з рейок 19 вагонів вантажного потяга. Причиною в країні-агресорі назвали “втручання сторонніх осіб”, а в соцмережах рязанці пишуть про вибух.

Інцидент підтвердила в Telegram пресслужба Московської залізниці. Заявляється, що машиніст внаслідок НП отримав незначні травми, передає OBOZ.UA.

Потяг зійшов із рейок у суботу о 7:12 (за московським часом) між станціями “Рибне” та “Блокпост”.

Одна з місцевих Telegram-спільнот написала, що перед сходом було чутно вибух, пошкоджене залізничне полотно. Щонайменше сім вагонів впали на бік.

МЗ стверджує, що ситуація не вплинула на екологію, а також на проїзд пасажирських і приміських потягів. Що саме перевозив вантажний потяг, не уточнюється. Місцеві ЗМІ пишуть, що це нібито були “добрива”.

Щоб ліквідувати наслідки, на місце направили відновлювальні потяги зі станцій “Рибне”, “Воскресенськ” і “Рязань”.

“Створено штаб для координації дій щодо ліквідації наслідків сходу”, – додала пресслужба.

Як писав OBOZ.UA:

– У ніч на 11 листопада в місті Котовськ під Тамбовом (РФ) вибухи пролунали на Тамбовському пороховому заводі. Місцеві жителі бачили яскраву заграву й вогонь.

– Приблизно в цей же час “бавовна” відвідала Коломну в Підмосков’ї. У мережі поскаржилися на атаку БПЛА на Конструкторське бюро машинобудування.

Залишити відповідь