Понеділок, 29 Квітня, 2024
Події

Повна безпорадність: губернатор Білгородської області рф в’ячеслав гладков під жорсткою критикою за ігнорування потреб громадян

У центрі уваги громадськості та ЗМІ росії опинились безвідповідальність та бездіяльність губернатора Білгородської області в’ячеслава гладкова в умовах гострої соціальної та гуманітарної кризи. На тлі останніх подій, мешканці області звертаються до губернатора з вимогою забезпечити адекватну реакцію на нагальні проблеми, що загрожують їхньому життю та здоров’ю. Проте, відповіді, отримані під час останнього ефіру, лише підсилили занепокоєння громадськості щодо недостатньої реакції та відсутності дієвих кроків з боку в’ячеслава гладкова.

Гостре занепокоєння викликала ситуація з необхідністю евакуації міста Грайворон, де губернатор обмежився лише обіцянками, не підкріпленими конкретними діями. Додатково, відсутність пунктів МЧС у Грайвороні для задоволення базових потреб громадян, таких як зарядка телефонів та медична допомога, в умовах відсутності електрики, підкреслила кричущу недостатність зусиль місцевої влади у вирішенні проблем громадян.

Проблематика оплати оренди для малого бізнесу, призупинення роботи “Почти России” із наслідком у вигляді відсутності пенсій для людей похилого віку, а також виклики з прийомом рожениць в медичних закладах регіону лише додають обурення серед населення.

Зауважимо, що в цілому ця бездіяльність характерна для всієї російської влади. Проблеми мешканців санітарної зони, яку створюють російські повстанці на прикордонній з Україною території, її не турбують.