П’ятниця, 29 Березня, 2024
Спорт

Букмекери дали прогноз на футбольний матч у Генуї Італія – Україна

У середу, 10 жовтня, національна збірна України з футболу проведе у гостях товариський матч з командою Італії.

Букмекерські контори в цій зустрічі віддають перевагу чотириразовим чемпіонами світу італійцям, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи – контора William Hill приймає ставки на перемогу підопічних Роберто Манчіні з коефіцієнтом 1,65, показник успіху українців оцінюється в 5,50, нічия – 3,70.

Так оцінюють шанси букмекери, але проста статистика дев’яти попередніх матчів італійської збірної не настільки “категорична”. В них “Скуадра Адзурра” зазнала чотирьох поразлк (від Португалії – 0:1, Швеції – 0:1, Аргентини – 0:2 та Франції – 1:3), має чотири нічиї (зі Швецією – 0:0, Англією – 1:1, Голландією – 1:1 та Польщею – 0:0) і лише одну перемогу (із Саудівською Аравією – 2:1. Нагадаємо також, що італійці уперше за 60 років не грали фінальному турнірі світової першості.

Щоравда, не варто забувати й про те, що у попередні роки наша національна збірна італійців не перемагала жодного разу – 6 поразок у семи матчах. Єдина нічия (0:0) була досягнута у червні 2006-го в товариському поєдинку, що пройшов у Лозанні. Через 28 днів італійці розгромили команду Олега Блохіна у Гамбурзі в 1/4 фіналу чемпіонату світу – 3:0.

Для нинішньої збірної України Андрія Шевченка товариський поєдинок у Генуї буде хорошою перевіркою сил із суперником топ-рівня та своєрідною репетицією перед домашньою грою Ліги націй з командою Чехії.

Спаринг Італія – Україна відбудеться 10 жовтня у Генуї на 37-тисячному стадіоні “Луїджі Ферраріс” і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Залишити відповідь