П’ятниця, 19 Квітня, 2024
АнонсиКультура

Куди піти 5 січня

Екскурсія «Сонце на намисті. Дукач»

Національний музей історії України запрошує на авторську екскурсію виставкою «Сонце на намисті. Дукач». Екскурсію проведе кураторка виставки, к. і. н., провідна науковиця, співробітниця науково-дослідного відділу «Історія ювелірного мистецтва в Україні», Музею історичних коштовностей України – філії Національного музею історії України Ольга Фрасинюк.

Час: 13.00.

Місце: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2).

Вартість: 70 грн.

 

Гра виставкою «Свій простір»

У переддень закриття виставки «Свій простір» візьміть участь у грі, яку розробила художниця Валентина Петрова.

Гра «Так чи ні» – свого роду квест експозицією, мета якого – допомогти відвідувачам поглянути на виставку та її проблематику критичним поглядом, крізь призму фемінізму – або ж ні.

Зіграти можна буде лише 5 січня з 16.00 до 20.00. Тривалість гри залежить безпосередньо від учасників. Для участі необхідно зареєструватися та узяти жетон на рецепції.

Час: 16.00.

Місце: PinchukArtCentre (вул. Велика Васильківська, 1-3 / вул. Басейна, 2), експозиція виставки «Свій простір», 4-ий та 5-ий поверхи арт-центру.

Вартість: вхід вільний, реєстрація.

 

Вечірка «Christmas Andy»

Лайнап:

VOTUMA

8KAYS

ALEVTINA

SLAVGORODSKY

SONY NICK

Час: 22.00.

Місце: вегетаріанське кафе «Дом» (вул. Сагайдачного, 10/5).

Вартість: 150 грн.

 

Виставка творів Олександра Ляпіна «Дуже кольорові картини»

Відомий український фотограф, куратор та арт-критик Олександр Ляпін представить фрагменти вигаданого ним світу, виконані у жанрі наївного мистецтва.

Вже своєю назвою виставка обіцяє вразити глядачів ураганом насичених кольорів. Поводження її автора з кольоровими сполуками, геометрією та простором є надзвичайно сміливим і вдалим. Полотна Олександра Ляпіна населені цілими спільнотами персонажів, на перший погляд знайомих і доступних для класифікації (це заєць і курка, а ось там – чоловік), об’єднаних фірмовою кольоровістю, але унікально химерних.

Автор ретельно і з особливою турботою спотворив кожного мешканця свого вигаданого світу, напевне, щоб і їм, і нам стало дуже весело. Дуже кольорово. Дуже дивно.

Час: 17.00.

Місце: арт-простір «White World» (вул. Пушкінська, 21).

Вартість: вхід вільний.

Залишити відповідь