П’ятниця, 29 Березня, 2024
Економіка

Яблука Ренет Симиренко пропонують експортувати на зовнішній ринок під власним брендом

Яблука сорту Ренет Симиренко за певних умов може мати не аби який експортний потенціал

Про це на своїй сторінці в Facebook пише економіст інвестиційного центру ФАО Андрій Ярмак.

“Якщо ідея не здається на перший погляд абсурдною, то вона безнадійна”, здається так говорив Енштейн. Так ось, рік тому, під час торгової місії в Малайзію, я помітив шалений попит на зелене яблуко. Але Гренні Сміт їм не подобався … І тут відразу подумалося про наші Симиренко, і я запропонував, напівжартома, створити бренд SiMi », -говорить експерт.

Проте згодом ця ідея перестала здаватися такою вже жартом. Більш того, знайшлися і ті, хто повірив в перспективність цієї ідеї і почав замислюватися над втіленням її в дійсність.

«Жарти жартами, але ідея прижилася, і вже є ті, хто повірив. Тому я почав глибше вивчати цю тему, спілкуватися зі споживачами і шанувальниками Ренетів (переважно французьких та італійських), і зрозумів, що можна все-таки спробувати! Більш того, ідея надзвичайно сподобалася ФАО! Якщо ми спробуємо, то я майже гарантую, що відео про наш сорт з’явиться на головній сторінці ФАО і в соцмережах, а це не менше мільйона переглядів по всьому світу! », – зазначає Андрій Ярмак.

Тому експерт закликає всіх садівників України приєднатися до цієї ініціативи.

«У нас є візуальний вигляд і слоган” SiMi: See Me, Try Me, Love Me !. Більш того, ідеї з просування. У нас є крута креативна команда, яка це підтримає вже зараз! Все, кому цікаво, пишіть мені на Facebook », – резюмує експерт.

Залишити відповідь