Четвер, 25 Квітня, 2024
Музика

Чарівна норвезька співачка Aurora з новим відео на трек “Animal”та живим виступом в студії KEXP

Фото:Aurora/ by http://www.the1point8.com/

Норвезька інді-поп співачка та автор пісень з чарівним голосом Аврора Акснес (Aurora Aksnes), представила нове відео на трек “Animal”. Це перша робота виконавиці в цьому році .

У вересні минулого року Аврора випустила EP “Infections Of A Different Kind – Step 1”. Коли вийде новий альбом норвезької співачки поки не відомо. Але на початку цього року, Аврора встигла виступити наживо, в студії культової американської радіостанції KEXP.

Норвезька співачка та автор пісень, Aurora Aksnes (Aurora Aksnes) відома також як Aurora, народилася в 1996 році в норвезькому місті Ставангер. Аврора почала писати музику в 9 років. У 16-річному віці вона випустила свій дебютний сингл “Puppet”, після чого вийшло ще кілька окремих пісень .Трек “Runaway”, який вийшов в світ 7 лютого 2015 року, потрапивши в Великобританії в стрімінговий сервіс Spotify. Показав дивовижний результат: один мільйон завантажень за перші 6 тижнів. Дебютний міні-альбом поп діви “Running With The Wolves” вийшов на лейблі Decca Records в травні 2015 року. Він отримав вельми доброзичливі відгуки в пресі і музичних блогах. У березні 2016 року, побачив світ перший повноформатний альбом співачки “All My Demons Greeting Me as a Friend”.

Залишити відповідь