Неділя, 26 Травня, 2024
InГаджет

Месенджер Viber отримав масштабне оновлення до версії 10

Одним із головних нововведень став повністю оновлений інтерфейс, а також розробники підвищили швидкість надсилання повідомлення в два рази та покращили захист особистої інформації.

Про це повідомляє 4PDA.

Оновлений інтерфейс Viber спрощує орієнтацію в додатку, полегшуючи тим самим доступ до різних функцій. Так, всі особисті та групові чати, чат-боти і спільноти тепер будуть доступні в головному списку діалогів. В окрему вкладку були винесені останні виклики, список контактів, а також дзвінки Viber Out.

Окрім того, розробники додали в додаток підтримку чатів з прихованими номерами. Це дає змогу спілкуватися в месенджері без обміну телефонними номерами.

При цьому користувач може бути впевнений, що при спілкуванні з незнайомими людьми в спільнотах він не піддає ризику персональні дані. Для початку листування достатньо скопіювати ім’я користувача, наприклад, зі списку учасників чату.

Відтепер групові дзвінки в Viber дають змогу телефонувати п’ятьом користувачами одночасно. Зробити це можна, підключивши співрозмовника до активного виклику або зробивши новий і додавши до нього учасників.

Зараз такі виклики доступні тільки в форматі аудіо, але в майбутньому з’являться відеочати. Також розробники планують збільшити число користувачів групових аудіодзвінків.

Залишити відповідь