Четвер, 28 Березня, 2024
Суспільство

У Затоці сталася пожежа, через яку 20 будівель було знищено

У курортному селищі Затока під Одесою згоріли 20 будівель на території двох баз відпочинку

24 лютого вогонь охопив 800 квадратних метрів території, повідомляє Інформатор.

Директор однієї з баз заявив, що у них все було знеструмлено, тому він схиляється до версії підпалу, а в прес-службі обласного управління ГСЧС розповіли, що інформації про загорання надійшла до них від очевидців.

“Прибувши на виклик, рятувальники встановили, що горять будівлі на базах відпочинку” Черемшина “та” Надзбруччя “, – повідомили у відомстві.

І хоча 57 будівель вдалося врятувати, два десятка будівель вогонь знищив буквально дотла – 16 одноповерхових, три двоповерхових і одне триповерхова.

“Загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється “, – додали в прес-службі.

У відділі комунікації обласного управління поліції заявили, що пожежа почалася із займання невеликої дерев’яної споруди, а після того поширилась на сусідні будиночки. За словами заступника начальника Білгород-Дністровського відділу поліції Андрія Мащенко, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Умисне знищення або пошкодження майна”.

Телефонний дзвінок журналістів “Сегодня” застав директора бази Михайла Шабату якраз в той момент, коли він збирався виїжджати з Тернополя в Затоку. Він схиляється до версії підпалу.

Залишити відповідь