Четвер, 18 Квітня, 2024
В Києві

З 16 березня Шулявський міст закрито на реконструкцію

В суботу, 16 березня, закривається на реконструкцію Шулявський міст, у зв’язку з чим змінено схеми проїзду та курсування громадського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Демонтажні роботи розпочнуться 17 березня. Спочатку будуть виконувати демонтаж: контактної мережі, опор освітлення, карнизних блоків, консолей тротуарів, самих балок прогонових будов та частковий демонтаж ростверків, а також розбирання асфальтно-бетонного покриття.

Планується до кінця 2019 року, зокрема, завершити роботи з будівництва нового шляхопроводу довжиною 158,17 м, велосипедних доріжок (довжина – 741 м), ліво- та правоповоротних з’їздів, реконструкцію підземного пішохідного переходу, благоустрою та озеленення.

У КМДА звертають увагу, що на шляхах об’їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) та вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) та вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху.

Залишити відповідь