П’ятниця, 29 Березня, 2024
В Києві

Київ зупинився у 8-ми бальних заторах

Через ремонт Шулявського мосту рух по проспекту Перемоги в бік центру паралізовано

Ремонтні роботи на столичному Шулявському шляхопроводі другий день поспіль паралізують рух по проспекту Перемоги. Затор тягнеться від станції метро “Житомирська” до самої Шулявки у напрямку до центру міста. Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Однак проспект Перемоги не єдине місце, де ускладнено рух. В цілому, ситуація на дорогах міста оцінюються у 8 балів.

Так, “тягучка” спостерігається на Кільцевій дорозі від проспекту Леся Курбаса у бік Одеської площі. Також ускладнено рух прилеглою до Окружної вулицею Соборною. Великий затор утворився на Голосіївському проспекті, від перетину з вулицею Героїв Оборони до станції метро “Голосіївська”.

Частково ускладнено рух по проспекту Лобановського. Також складна дорожня ситуація на Подолі, зокрема паралізовані вулиці Набережно-Лугова і Набережно-Хрещатицька. карта Google Maps Також затори спостерігаються на всіх мостах через Дніпро в бік центру.

Найскладніша ситуація на Північному і Дарницькому мостах. На лівому березі Києва паралізовано рух по вулицях, що ведуть до мостів на правий берег. Так, затори утворилися на проспекті Соборності, Броварському проспекті, проспекті генерала Ватутіна, Дарницькому шосе і проспекті Бажана, від станції метро “Позняки” до виїзду на Південний міст.

Джерело.

Залишити відповідь