Понеділок, 17 Червня, 2024
Політика

Порошенко про те, чим небезпечний прихід Зеленського до влади

Путін готовий втілити в життя проект «Новоросія» в будь-який час, коли випаде можливість

Про це президент Петро Порошенко заявив під час 12-го Київського форуму по безпеці. Він зазначив, що недосвідчений президент відкриває для Росії можливість посилити агресію по відношенню до України.

«Я допускаю, що шоу, в яке мій опонент намагається перетворити президентські вибори, багатьом може подобатися. Імпонувати новизною, нетрадиційністю, дотепністю. Друзі, але після 21 квітня жарти закінчаться і настане сувора реальність », –
Порошенко Петро.

За словами Порошенка, новообраний президент, хто б ним не став, виявиться один на один не з об’єктивом камери або смартфона, а з досвідченим і безкомпромісним ворогом – керівником однієї з найсильніших країн світу.

Таким чином, в РФ не забудуть про проекти «Новоросія» і «Малоросія», сухопутному коридорі до Криму і т. П. Президент Володимир Путін почне діяти, коли випаде така можливість.

«Ослаблена, розсварена після виборів Україна з недосвідченим президентом це і є той випадок. Якщо Верховний головнокомандувач НЕ розставляє червоні лінії, якщо не працює на об’єднання країни і світової коаліції … Запрошення Путіну для переговорів віч-на-віч, це відразу ж приведе до того, що буде підірвано довіру і зняті санкції », -Порошенко Петро.

Залишити відповідь