Четвер, 25 Квітня, 2024
В КиєвіЦікаве

19 квітня 2019 року відбудеться презентація ІІ Міжнародного фестивалю StartUp Гогольfest

Міністерство інфраструктури України запрошує на презентацію ІІ Міжнародного фестивалю StartUp Гогольfest та спільного проекту Гогольfest та Укрзалізниці – Гоголь Train.

Про це повідомляється на сайті Міністерство інфраструктури України.

Дата та час: 19 квітня 2019, 12.00

Місце проведення: залізничний вокзал «Південний» (вул. Георгія Кірпи, 4, біля інсталяції «Голова Гоголя»)

Участь у заході візьмуть Міністр інфраструктури Володимир Омелян,  директор фестивалю сучасного мистецтва «Гогольfest» Максим Демський, директор Департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень АТ «Укрзалізниця»  Олександр Красноштан, програмний директор  «Гогольfest» Анна Басова, креативний директор Гоголь Train Денис Угорчук.

Організатори фестивалю представлять всі програми ІІ Міжнародного міждисциплінарного фестивалю StartUp Гогольfest у Маріуполі: музичну, театральну, візуальну, освітню. Опера «Неро» – спецподія, яка буде показана в доку Азовського судноремонтного заводу. Куратори програм назвуть імена учасників.  розкажуть, які заходи чекають на маріупольців та гостей міста під час фестивалю.  

Відбудеться презентація спільного проекту Гогольfest та Укрзалізниці – Гоголь Train як унікального арт-явища в українському культурному просторі.

Залишити відповідь