Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

Зеленський має очиститися від “прилипайлів з минулого і кримінальних олігархів”

Former New York City Mayor Rudy Giuliani speaks at the annual Conservative Political Action Conference (CPAC) on March 2, 2007 in Washington DC. (Lauren Victoria Burke)

Українська влада продемонструвала багато позитивного в виведенні країни з глибокої кризи, викликаної правлінням президента Януковича.

Про це повідомив собистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліан.

“Наприклад, я хочу подякувати міністру Авакову за його чесну позицію та розуміння цього складного моменту в історії країни. Що стосується президента (йдеться про Порошенка), то він зіткнувся з парадоксом падіння популярності – за рахунок безперервної війни та економічної кризи, нескінченних корупційних скандалів та брудної боротьби олігархічних кланів. Це важкі уроки демократичних перетворень на шляху реформ, обраних народом України. Тому ваші вибори, які вразили весь світ своєю демократичністю та прозорістю, – це наочний приклад народної демократії”, – сказав він.

Також Джуліані зазначив, що найскладнішим зараз є чесний і прозорий перехід влади до нового президента і його можливість виконати свої передвиборчі обіцянки.

“Для цього він має очиститися від прилипайлів з минулого і кримінальних олігархів – Ігоря Коломойського та інших. Тих, з приводу кого введуть розслідування в Америці, тих, які перешкоджають нашій прямій комунікації з новообраним президентом Зеленським”, – наголосив він.

Залишити відповідь