Вівторок, 30 Квітня, 2024
Спорт

Ентоні Джошуа вперше в кар’єрі програв бій Енді Руїсу

Мексиканський боксер Енді Руїс у Нью-Йорку нокаутом переміг британського чемпіона світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа

Мексиканець побував у нокдауні в третьому раунді, але в тому ж раунді сам двічі укладав Джошуа на настил рингу, повідомляє 112.

У підсумку, в сьомому раунді Джошуа знову впав в нокдаун, піднявся, після чого Руїс ще раз впустив британця, після чого той вже не зміг піднятися. Це стало першою поразкою в кар’єрі Ентоні Джошуа, а Енді Руїс став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

“Я старанно тренуюся, я залишаюся відданою справі, і мене сьогодні ввечері переміг хороший боєць. Буде цікаво подивитися, як далеко він зайде, так що удачі йому, а я повинен прийти в норму. Це все частина історії і подорожі. Ти знаєш, коли твої ноги всюди, ти просто намагаєшся стабілізувати свій розум, все своє тіло. Я вперше був у по-справжньому у важкому бою. У бою з Кличком я просто втомився, він дуже приземлений боксер. Вони не можуть боксувати зі мною, тому вони просто шукають великі удари, тому я просто повинен попрацювати над тим, щоб стати трохи сильніше на своїй базі. Вітаю першого в історії мексиканського чемпіона в суперважкій вазі. Я повинен отримати реванш. Це ризик, на який ми підемо, але ми рухаємося. Поки Руїс чемпіон. Просто пам’ятайте про це, зараз він чемпіон. Я повернуся”, – сказав після бою Джошуа.

Залишити відповідь