Четвер, 25 Квітня, 2024
Суспільство

Поліція затримала 10 людей у кінотеатрі «Київ»

Особи намагались увірватись в приміщення

Поліція затримала 10 людей, які намагалися увірватися до будівлі кінотеатру «Київ», повідомив начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко у ефірі «Прямого» каналу.

«У поліцію надійшла інформація близько години тому про те, що відповідні служби Київської міської державної адміністрації проводять інвентаризацію, технічні заходи у кінотеатрі «Київ», їх супроводжувала Київська муніципальна варта, комунальне підприємство. І на них напали приблизно 20 осіб, які намагалися увірватися в приміщення. Приїхали поліцейські наші, спецпризначенці, затримали зараз цих осіб», – розповів Крищенко.

За його словами, частина порушників розбіглась, вдалося затримати десятьох, яких вже доставили до райуправління поліції.

Як пояснюють у КМДА, у будівлі розпочато інвентаризацію та обстеження майна «задля уникнення незаконних знищень чи пошкоджень майна територіальної громади міста Києва». Після обстеження приміщення його мають передати новому орендарю.

Поки кінотеатр не працює, його роботу мають відновити найближчим часом. Інвентаризація має завершитись протягом 10 днів.

Залишити відповідь