Субота, 20 Квітня, 2024
Політика

На центральному майдані Рівного патріоти оголосили про похід до Верховної Ради

Все, Рубікон пройдено…
Нехай допоможе нам Бог!

– написав в себе на Фейсбук Роман Коваль, керівник Рівненського обласного осередку «Об’єднання добровольців».

Роман Коваль за фахом лікар, повідомляє сайт “Об’єднання добровольців”. Не один рік бере участь в українському націоналістичному русі. Активний учасник Революції гідності, де перебував як медик, надаючи пораненим першу медичну допомогу.

Під час Майдану також організував захоплення Рівненської ОДА – перше в Україні. Разом з Сашком Білим створив перші загони Самооборони. У березні 2014, після вбивства Музичка організував підрозділ «Правого сектора», який проходив військову підготовку на базах Переяслав-Хмельницького і Дніпрі. У квітні 2014р. брав участь у перших боях по звільненню Донецької області.

З червня по серпень 2014 року — командир Рівненського підрозділу «ПС». Брав участь у боях за Карлівку, Амросіївку. У 2016  сформував 18-й загін тероборони – далі ОТГ “Волинь».

Також на позачергові вибори до Верховний Ради по 155-му мажоритарному округу піде начальниця медичної служби 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, жителька селища Зарічне Лариса Кирикович, повідомляє UA:Рівне.

На підтримку кандидатів виступив Єдиний союз патріотів України, про що йдеться на їх сторінці у Фейсбук.

Залишити відповідь