Середа, 15 Травня, 2024
Цікаве

Ляшко привів у Раду свого чотирилапого друга

Олег Ляшко підтримав акцію «Візьми собаку на роботу» і в останній сесійний день тижня прийшов до Верховної Ради з одним із 10 своїх песиків – «дворняжим принцем» Поршиком

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Спочатку охорона не хотіла пускати чотирилапого до будівлі комітетів ВР. Така дискримінація обурила політика.

«Чому це Ляшку можна, а собаці Ляшка – ні? Це ж несправедливо. Він добріший від тих, хто сьогодні є в парламенті: точно не зрадить і не підведе. Собаки кращі за людей!», – наголосив нардеп та ймовірно цим аргументом переконав охорону пустити через «рамку» їх обох.

Собака на повідку впевнено крокувала коридорами комітетів ВР і сама завела політика в його кабінет, ніби ходила туди щодня.

«Я взяв Поршика з вулиці 8 років тому і жодного разу не пошкодував. Це шикарна собачка. Мені не подобається слово «дворняжка», воно якесь принизливе. Тому я його називаю «дворняжний принц». У нього моя порода, а в мене – його. Подивіться, який він класний. Беріть собак з вулиці, вони найкращі», – сказав політик.

Ляшко попросив собаці води, сів за стіл, де на нього вже чекали документи на підпис.

«Що це? Про відкриття рахунку виборчого фонду? Треба відкрити рахунок для бездомних собак і допомагати їм, а то все на виборами та на вибори», – з цими словами Ляшко підписав документ, давши вказівку своїй команді вести кампанію чесно і відкрито для народу.

Поки Ляшко працював, Поршик знайшов собі нових друзів з Радикальної партії.

«Ти дивись, щоб тебе не вкрав ніхто. А то всі вже влюбились у тебе», – жартома сказав політик. Ляшко зізнався, що хотів взяти на роботу іншу свою улюбленицю – волохатого бобтейла Зірку, але не ризикнув, бо вона щойно народила сімох цуценят.

Користуючись нагодою, політик нагадав, що у спеку безпритульним тваринам дуже важко і закликав людей ставити водичку на вулицях, якщо є така можливість.

Залишити відповідь