Четвер, 25 Квітня, 2024
Суспільство

Померла Анастасія Ковальова – дівчина, яку підпалив її коханий

Наречений Віталій Чайковський облив свою дівчину займистою речовиною і підпалив. Дівчина отримала 90% опіків тіла, 29-річний чоловік – арешт (60 днів тримання під вартою)

Він – офіційно безробітний, родом з Донеччини. Чоловік розлучений і має від першого шлюбу дитину. Віталій був щедрий: дарував нареченій дорогі речі, квіти й коштовності. Утім гроші на життя, дорогі подарунки та подорожі брав у батьків. 

“Він не має ані постійного місця проживання, ані постійних легальних доходів у місті Запоріжжя та поза його межами. Він не має місцевих соціальних, зокрема, і родинних зв’язків”, – каже заступник керівника запорізької прокуратури №3 Кирило. 

Дівчина і чоловік були знайомі близько року. У соцмережах Анастасії багато фото з Віталієм і зізнань у почуттях. В одному з дописів вона написала, що за кілька місяців знайомства він покликав заміж. Освідчення робив з обручкою і в присутності батьків. Утім, чоловік був дуже ревнивим. Про це сама дівчина неодноразово писала у соціальних мережах.

“Ніколи не просила подарунки, але при цьому завжди він до копійки на мене все витратить. Ми звичайна сім’я, але він з себе лізе, щоб подарувати золото, айфони, білизну за 2 тис., парфуми за 4 і багато іншого. Понад рік стосунків – і жодного тижня без квітів. За весь час максимум 3 дні не бачилися (нібито), а так 24/7. Якщо скандалимо, то пів квартири руйнуємо, миримося – друга половина страждає”, – так писала Насті в своєму фотоблогу наприкінці квітня поточного року.

Про те, що Віталій дуже ревний, розповідали й подруги загиблої, з якими вона майже не бачилася – він забороняв.  

“Настя – моя подруга дитинства, я з нею дуже часто спілкувалась. Коли вона почала з ним зустрічатись, він її постійно ревнував, вона постійно, практично, вдома сиділа, з дому не могла вийти навіть на каву. Про нього я взагалі майже нічого не знаю. Коли з нею зустрічались, вона говорила, що він дуже добрий і все інше. Не думала, що він на таке здатний, відверто кажучи”, – підтверджує подруга Карина. 

Чоловік підпалив її нібито через ревнощі. Вже у суді чоловік плакав і пояснював – хотів у такий спосіб “зміцнити стосунки” – не спалювати, а лише налякати. 

Залишити відповідь