П’ятниця, 29 Березня, 2024
Суспільство

Трактор наїхав на протитанкову міну поблизу окупованого Нікішиного

26 липня медпрацівники лікарні в Єнакієве повідомили, що 19 липня до них доправили чоловіка з переломами правої ноги, які він отримав від вибуху, ймовірно, протитанкової міни.

Про це повідомляється у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

“27 липня (поза звітним періодом) чоловік розповів спостерігачам телефоном, що у другій половині 19 липня він їхав на тракторі по ґрунтовій дорозі з придорожньою рослинністю біля населеного пункту Нікішине (непідконтрольний урядові, 60 км на північний схід від Донецька), коли почув гучний вибух”, – йдеться у звіті.

Згідно із СММ, 23 липня в будинку пораненого чоловіка, що в Ольховатці (непідконтрольний урядові, 52 км на північний схід від Донецька), патруль Місії зафіксував пошкоджені колеса та шасі трактора, за оцінкою, внаслідок підриву на, ймовірно, протитанковій міні (ТМ-62), а також бачили неподалік розібрані частини трактора. 

“Друг чоловіка, який проживає в тому ж будинку, повідомив СММ, що 19 липня знайшов постраждалого, який лежав на дорозі з пораненнями правої ноги, та відвіз його до лікарні в Єнакієве”, – додали в Місії.

Залишити відповідь