Вівторок, 12 Березня, 2024
Музика

Кеті Перрі оштрафували на крупну суму за плагіат пісні

Американську співачку Кеті Перрі зобов’язали виплатити близько трьох мільйонів доларів як компенсацію реперу Маркусу Грею через плагіат пісні

Раніше до федерального суду Лос-Анджелеса звернувся репер Маркус Грей  Кеті Перрі потрапила у скандал: зірку визнали винною у плагіаті , більш відомий за творчим псевдонімом Flame. Артист впізнав у популярній композиції співачки Dark Horse, за яку вона отримала номінацію на “Греммі”, фрагмент зі своєї пісні Joyful Noise, опублікованої в мережі ще в 2009-му. 

Згодом Кеті Перрі визнали винною у плагіаті пісні та зобов’язали виплатити майже три мільйони доларів як компенсацію Маркусу Грею. Про це пише видання USA Today.

Додамо, що штраф будуть виплачувати також співавторки зірки, які брали участь у створенні пісні Dark Horse: 550 тисяч доларів із цієї суми має виплатити особисто Кеті, а решту — компанія Capitol Records. 

Цікаво те, що у суді співачка та співавтори пісні Dark Horse заявили, що раніше ніхто з них не чув пісню Joyful Noise та про репера Flame.

Залишити відповідь