Середа, 24 Квітня, 2024
Кримінал

На Київщині подружжя з газовими балончиками напало на поліцейських

2 серпня у Макарівському районі поліцейські приїхали заспокоїти колишнє подружжя, але пара напала на правоохоронців та пошкодила службовий автомобіль поліції палицею

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області. 

Поліцейські прибули на виклик про сімейне насильство в село Червона Слобода.

“Їх “привітно” зустріли господарі вказаного будинку – забризкали очі сльозогінним газом і палицею побили службовий автомобіль”, – йдеться у повідомленні. 

З’ясувалось, що конфлікт відбувся між пенсіонеркою та її донькою. Однак, коли приїхали поліцейські, 41-річна жінка напідпитку почала ображати нецензурною лексикою саме працівників поліції. 

“Підтримати” свою колишню кохану вирішив чоловік і вони з двох балончиків влаштували для поліцейських “газову” атаку”, – додали у поліції. 

Потім 38-річний чоловік вибіг на вулицю, схопив дерев’яну палицю і пошкодив службове авто правоохоронців.Попри хімічний опік очей, поліцейські затримали жінку та її колишнього чоловіка. 

За результатами експертизи, виявилось, що вміст алкоголю в крові 41-річної зловмисниці становив 1,3 проміле. Зараз затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. 

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.

Залишити відповідь